Page 16 - wines
P. 16

Κτήμα Βιβλία Χώρα

                                                        ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΓΓΑΙΟ
                                                        Τύπος: Ερυθρός ξηρός

                                                        Ποικιλίες: Merlot και Cabernet Sauvignon  με μικρή συμμετοχή του
                                                        Αγιωργίτικου.



                                                        Ακολουθείται κλασική ερυθρή οινοποίηση με εκχύλιση που συνεχίζεται και

                                                        μετά το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης. Μετά το τέλος της μηλογαλακτικής
                                                        ζύμωσης, παλαιώνεται για 12 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια.

                                                        Τα χαρακτηριστικά του: Έχει βαθύ πορφυρό χρώμα, έως μαυροκόκκινο.
                                                        Στη μύτη, τα αρώματα κόκκινων φρούτων, φραγκοστάφυλου και μπαχαρικών

                                                        ξεπροβάλλουν μαζί με νότες βανίλιας, κέδρου και σοκολάτας γάλακτος. Στο

                                                        στόμα είναι πλούσιο, πληθωρικό, καλοδομημένο, με βελούδινες τανίνες, που
                                                        του χαρίζουν μακρά επίγευση και μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης.

                                                        Αλκοολικός τίτλος: 14%
                                                        Απολαύστε το: στους 18 C.
                                                                                      ο
                                                        Συνοδεύει: αρμονικά ψητά κρέατα αλλά και μαγειρευτά, με άσπρες και
                                                        κόκκινες σάλτσες

                                                        Παλαιώνεται: Ένα κρασί, που μπορεί να καταναλωθεί σήμερα, αλλά και στο

                                                        μέλλον, παλαιώνοντας για αρκετά χρόνια.



                                                                                16
   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21