Page 108 - mag_64
P. 108
ενΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ζωΗ & ΥΓεΙΑ της Μαρέν Σκαγιά
κατσαρόλα εκτός από 1φλ. (που κρατάμε στο ψυγείο, το γλυκό μας είναι έτοιμο!
για να αραιώσουμε σιγά σιγά το αλεύρι ή το *Μπορεί να σερβιριστεί με φυτική σα-
άνθος αραβοσίτου και να μην σβωλιάσει) ντιγί και τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδι.
και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις σφί-
ξει η κρέμα, τραβάμε την κατσαρόλα από **Μπορείτε να απογειώσετε τη γεύση
τη φωτιά και μόλις κρυώσει, τη ρίχνουμε δοκιμάζοντας ψιλοκομμένη φρέσκια
πάνω από τις φρυγανιές. Μετά από 2 ώρες φράουλα και τριμμένη καρύδα.
108
Σπούδασα Φυσικοπαθητική, Γεωπαθολογία και Εναλλακτικές Θεραπείες με έμφα-
ση στην Αποτοξίνωση του οργανισμού και τον Βιοσυντονισμό.
Έχω παρακολουθήσει μαθήματα Ψυχολογίας και Εναλλακτικών Μεθόδων στα πα-
νεπιστήμια Εθνικό & Καποδιστριακό Αθηνών, Αιγαίου, Πειραιώς και Ιωαννίνων
στην Ελλάδα και στο College of Naturopathic Medicine, Clark Institute, Gerson
Intitute κ.α. στο εξωτερικό . Επίσης παρακολούθησα πολλές ομιλίες και σεμινά-
ρια των Louise Hay, Doreen Virtue, Deborah King, Denise Lynn, Bruce Lipton,
Charlotte Gerson και πολλών άλλων. Από το 2007 έχω ιδρύσει το Mykonos
Alternative Health Center, όπου και εργάζομαι μαζί με άλλους επαγγελματίες θε-
ραπευτές, έχοντας στόχο να βελτιώσουμε την υγεία μέσα από τον εναλλακτικό τρό-
πο ζωής και διατροφής.
Maρέν Σκαγιά