Page 100 - mag_43
P. 100

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
















































   100











                 φοιτητική ΤονοΜακαρονάδα

                 Υλικά
                                                               Εκτέλεση
                μακαρόνια σπαγγέτι
                λάδι                                           Βράζουμε τα σπαγγέτι μας.

                                                              Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι. Βάζουμε το
                2 δοντάκια σκόρδο λιωμένο                     σκόρδο προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύ-
                                                              ουμε να λιώσει.
                2 τόνους νερού (κονσέρβα)
               2 κουταλιές σούπας κάπαρη                      Προσθέτουμε την κάπαρη και συνεχίζουμε το
               πιπέρι φρεσκοτριμμένο                         σε χαμηλή φωτιά για μισή περίπου ώρα. Μετά
                                                              ανακάτεμα να ενωθούν οι γεύσεις. Ψήνουμε


               ψιλοκομμένο μαϊντανό                          ανακατεύουμε με τα μακαρόνια και πασπαλί-
              και τριμμένο τυρί                              ζουμε με τριμμένο τυρί, φρεσκοτριμμένο πι-
                                                             πέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105