Page 100 - mag_43
P. 100
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
100
φοιτητική ΤονοΜακαρονάδα
Υλικά
Εκτέλεση
μακαρόνια σπαγγέτι
λάδι Βράζουμε τα σπαγγέτι μας.
Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι. Βάζουμε το
2 δοντάκια σκόρδο λιωμένο σκόρδο προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύ-
ουμε να λιώσει.
2 τόνους νερού (κονσέρβα)
2 κουταλιές σούπας κάπαρη Προσθέτουμε την κάπαρη και συνεχίζουμε το
πιπέρι φρεσκοτριμμένο σε χαμηλή φωτιά για μισή περίπου ώρα. Μετά
ανακάτεμα να ενωθούν οι γεύσεις. Ψήνουμε
ψιλοκομμένο μαϊντανό ανακατεύουμε με τα μακαρόνια και πασπαλί-
και τριμμένο τυρί ζουμε με τριμμένο τυρί, φρεσκοτριμμένο πι-
πέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.