Page 91 - mag_49
P. 91
Παπαρδέλες
91
με μανιτάρια πορτσίνι
& φρέσκο αρακά
Υλικά Εκτέλεση
1 πακέτο παπαρδέλες «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ»
100γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε με το ελαι-
300γρ. φρέσκο αρακά
όλαδο τα κρεμμύδια σε χαμηλή φωτιά να
2 μέτρια κρεμύδια καραμελώσουν, προσθέσουμε το σκόρδο.
1 σκελίδα σκόρδο τάρια. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος,
Σωτάρουμε τον φρέσκο αρακά και τα μανι-
1 κούπα κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να βράσουν για
αλάτι & πιπέρι σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε χω-
λίγο μέχρι να μαλακώσει ο αρακάς. Έχουμε
ετοιμάσει εν τω μεταξύ τις παπαρδέλες, τις
έχουμε βράσει δηλαδή για περίπου 3 λεπτά
ρίς να τις ξεπλένουμε και τις προσθέτουμε
στην κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και
σερβίρουμε αμέσως.
Εργαστήριο Χειροποίητων
Παραδοσιακών Προϊόντων
Σωσάνδρα Αλμωπίας
ΤΚ 584 00 / Ν.Πέλλας
Τηλ. 6944414105