Page 92 - mag_49
P. 92
ΣΥντΑΓεΣ
92
Απίστευτο
Μπράουνι με πατζάρια
Υλικά Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια.
400 γρ. παντζάρια βρασμένα και Πολτοποιούμε το τζΊντζερ. Όταν κρυώσουν
πολτοποιημένα
30 γρ. φρεσκοτριμμένο τζίντζερ τα πολτοποιούμε. Χτυπάμε τα αυγά με τη
ζάχαρη. Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί
185 γρ. κουβερτούρα 66% κακάο με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε στο μείγμα των
200 γρ. ελαιόλαδο αυγών την λιωμένη κουβερτούρα με το
3 αυγά ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα
400 γρ. ζάχαρη παντζάρια και το χυμό πορτοκαλιού μαζί και
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του το ξύσμα. Ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο
½ κ.γ. ανθός αλατιού
60 γρ. χυμός πορτοκαλιού και τον ανθό αλατιού. Τέλος, βάζουμε το
τζίντζερ, τα κράνμπερις και ανακατεύουμε.
ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 35χ25 εκ.
σταφίδες & κράνμπερις Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους
ο
Tαιριάζει πολύ 160 C για 30 λεπτά.
Για το κονφί πολτοποιούμε τα παντζάρια και
με frozen yoghurt σοκολάτας! τα σιγοβράζουμε μαζί με το νερό και ζάχαρη,
μέχρι να γίνουν σα σιρόπι. Σερβίρουμε το
χλιαρό μπράουνι με το κονφί.