Page 93 - mag_49
P. 93
93
Chocolate Frozen Yogurt
Υλικά
Εκτέλεση
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και την
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
αφήνετε να κρυώσει ώσπου να φτάσει σε
θερμοκρασία δωματίου.
Ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα με το
100 γρ. μαύρη σοκολάτα ION
γιαούρτι σε ένα μπολ και το χτυπάτε στο
μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και
ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο
όσο να μην κόψει το γιαούρτι.
Προσθέτετε στο μείγμα και τη σοκολάτα που
έχει έλθει σε θερμοκρασία δωματίου και
ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί.
Βάζετε το μείγμα στην κατάψυξη σκεπασμένο
για τουλάχιστον τέσσερις ώρες και το
ανακατεύετε ανά ώρα, τουλάχιστον τρεις
φορές, για να μην κάνει κρυστάλλους.