Page 105 - mag_51
P. 105

ΣΥΝΤΑΓεΣ















































                                           Σοκολατόγλυκο
                                                                                                                               105


                                                        Υλικά
                                                                    Εκτέλεση
                                             140 γρ. βούτυρο
                                 30 γρ. μπισκότα πτι μπερ
                                             Παπαδοπούλου          τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι.
                                                                    Λιώνουμε σε μπεν-μαρί το βούτυρο,
                                              65 γρ. αλεύρι        Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά και τα
                                               65 γρ. κακάο        απομακρύνουμε από τη φωτιά.
                                            250 γρ. ζάχαρη
                                                  1 βανίλια       Θρυμματίζουμε τα πτι μπερ και τα
                                                λίγο αλάτι       προσθέτουμε στο μείγμα μαζί με τα αυγά,
                                                    2 αυγά     Βάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψάκι
                                                                 τη βανίλια και το αλεύρι. Ανακατεύουμε
                                                                καλά μέχρι το μείγμα μας να γίνει
                                                                ομοιογενές και παχύρρευστο.




                                                               με λαδόκολλα και το ψήνουμε σε
                                                              προθερμασμένο φούρνο στους 180
                                                              βαθμούς για περίπου 25 με 30 λεπτά.
                                                             Αν θέλουμε μπορούμε στο σερβίρισμα
                                                             πάνω.
                                                             να πασπαλίσουμε λίγη ζάχαρη άχνη από
   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110