Page 106 - mag_82
P. 106
ςυΝΤΑΓες
106
Σαλάτα
υλικά
• 500 γρ. μικρά και τρυφερά
κολοκυθάκια μεσογειακή
• χυμός λεμονιού
• 1 δοντάκι σκόρδο με τρυφερά κολοκυθάκια
• ελαιόλαδο
• 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό,
δυόσμο και άνηθο Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες και τα
• 150 γρ. φέτα ψήνουμε ελαφρά σε γκριλιέρα. Τα τοποθετούμε
• χοντρό αλάτι & πιπέρι σε πιατέλα προσθέτουμε τα μυρωδικά και
ανακατεύουμε. Σε βαζάκι βάζουμε το ελαιόλαδο
το μπαλσάμικο ξύδι και το λειωμένο σκόρδο και
ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ. Πασπαλίζουμε με φέτα
χοντροκομμένη και περιχύνουμε με τη σος.