Page 106 - mag_82
P. 106

ςυΝΤΑΓες
















































   106












                                                         Σαλάτα




             υλικά


             • 500 γρ. μικρά και τρυφερά
             κολοκυθάκια                                 μεσογειακή
             • χυμός λεμονιού
             • 1 δοντάκι σκόρδο                               με τρυφερά κολοκυθάκια

             • ελαιόλαδο
             • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό,
             δυόσμο και άνηθο                            Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες και τα

             • 150 γρ. φέτα                              ψήνουμε ελαφρά σε γκριλιέρα. Τα τοποθετούμε
             • χοντρό αλάτι & πιπέρι                     σε  πιατέλα  προσθέτουμε  τα  μυρωδικά  και
                                                         ανακατεύουμε. Σε βαζάκι βάζουμε το ελαιόλαδο
                                                         το μπαλσάμικο ξύδι και το λειωμένο σκόρδο και
                                                         ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ. Πασπαλίζουμε με φέτα

                                                         χοντροκομμένη και περιχύνουμε με τη σος.
   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111