Page 90 - magazin_016
P. 90
ΔΙΑτρΟφΗ & ΕΥΕΞΙΑ
προετοιμασία
για την
90
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη
Πρωινό: 1 φλιτζάνι Πρωινό: 1 φλιτζάνι Πρωινό: 1 φλιτζάνι Πρωινό: 1 γιαούρτι
γάλα 1,5% λιπαρά, 2 γάλα, 3 κ.σ.. δη- γάλα 1,5%, 1 φέτα 2%, 3 κ.σ. δημητρι-
μπισκότα digestive μητριακά ολικής ψωμί σικάλεως, 1 κά ολικής αλέσεως,
Δεκατιανό: 1 μικρό αλέσεως, 1 μικρό κ.γ. μαργαρίνη, 1 κ.γ. 1 κ.γ. μέλι
φρούτο φρούτο μέλι Δεκατιανό: 1 μικρό
Μεσημεριανό: 150 Δεκατιανό: 1 φρού- Δεκατιανό: 1 μικρό φρούτο
γρ. κοτόπουλο στή- το φρούτο Μεσημεριανό: 1
θος ψητό (χωρίς πέ- Μεσημεριανό: 1 Μεσημεριανό: 140 φλιτζάνι μαυρομάτι-
τσα), 1 φλιτζάνι ρύζι μικρό μπιφτέκι με γρ. άπαχο ψάρι, κα φασόλια βρασμέ-
βρασμένο, 3 κ.γ.. άπαχο μοσχαρίσιο βραστό ή πλακί να, 3 κ.γ. ελαιόλαδο,
ελαιόλαδο, φρέσκια κιμά (100 γρ.), 2 (πέρκα, γλώσσα, φρέσκια σαλάτα (1
σαλάτα (2 φλιτζάνια φρυγανιές σικάλε- τόνο σε νερό), ½ φλιτζάνι μαρούλι,
αγγούρι, ντομάτα) ως, 1 κ.γ. ελαιόλαδο, κριθαρένιο παξιμά- ρόκα) Απογευματι-
Απογευματινό: 1 φρέσκια σαλάτα (1 δι, 4 κ.γ. ελαίολαδο, νό: 1 φρούτο
μικρό φρούτο φλιτζάνι σπανάκι, βραστή σαλάτα (1 Βραδινό: τονοσα-
Βραδινό: Χόρτα ρόκα) φλιτζάνι μπρόκολο) λάτα (2 φλιτζάνια
βραστά (1 φλιτζάνι), Απογευματινό: 1 Απογευματινό: 1 φρέσκα λαχανικά,
1 κ.γ. ελαιόλαδο, φρούτο, 1 γιαούρτι μικρό φρούτο 100 γρ. τόνο σε
2 φρυγανιές σικά- 0% Βραδινό: 120 γρ. νερό, 1 κ.σ. μαγιονέ-
λεως, 30 γρ. τυρί Βραδινό: 60 γρ. πατάτα βραστή ή ζα light), 1 κ.γ. ελαι-
άπαχο τυρί άπαχο, 1 κ.γ. ψητή, 30 γρ. τυρί όλαδο, 2 φρυγανιές
ελαιόλαδο, φρέσκια άπαχο, φρέσκια σικάλεως
σαλάτα (2 φλιτζάνια σαλάτα (1 φλιτζάνι
λάχανο, καρότο) μαρούλι, ρόκα)