Page 100 - mag_34
P. 100
συνταγΕσ
Φιλέ μινιόν
για το βράδυ της αγάπης!
Υλικά
100 2 κουτ. γλ. μαύρο πιπέρι
1/4 κουτ. γλ. δεντρολίβανο
1 κουτ. γλ. μουστάρδα
3/4 κουτ. γλ. αλάτι Ιμαλαΐων
1 δόντι σκόρδο
Εκτέλεση
4 φιλέτα μοσχαρίσια
επάνω σε χαρτί τοποθετούμε τα σπαράγγια,
4 πατάτες ανάμεσα βάζουμε κρεμμυδάκια, μαϊντανό-
γιαούρτι-τυρί Φιλαδέλφειας και πιπέρι. περιχύνουμε με λυωμένο βού-
άνηθος τυρο και λεμόνι. Διπλώνουμε τις άκρες των
χαρτιών προς τα μέσα, σκεπάζουμε με τις
πράσινα σπαράγγια πλαϊνές και σχηματίζουμε ένα καλοφτιαγ-
φρέσκα κρεμμυδάκια μένο πακετάκι. ςτο ίδιο ταψάκι βάζουμε και
τέσσερις πατάτες με τις φλούδες, που έχου-
1/2 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο
φρέσκο βούτυρο με πλύνει και τρίψει πολύ καλά.
λεμόνι αναμιγνύουμε το πιπέρι, τη μουστάρδα, το
φρεσκοτριμμένο πιπέρι δεντρολίβανο το αλάτι και το λειωμένο σκό-
δο και αλείφουμε ομοιόμορφα πάνω από τις
χαρτί ψησίματος δύο πλευρές των φιλέτων. τα τοποθετούμε
σε αντικολλητική γκριλιέρα και τα ψήνουμε
παρασκευή σάλτσα που έχουμε φτιάξει από τυρί φιλα-
όσο εμείς θέλουμε. μόλις ψηθούν οι πατά-
τες τις χαράζουμε και τις περιχύνουμε με τη
δέλφεια, γιαούρτι και ψιλοκομμένο άνηθο.
Βάζουμε σε κάθε πιάτο ένα φιλέτο μαζί με
μια πατάτα και τα σπαράγγια και... καλή σας
όρεξη!