Page 91 - mag_015
P. 91

Χούμους







               με πορτοκάλι                                                            Ηλίας





                                                                                       Σέντρης



               Υλικά                                                                   Executive Chef και
               •   400 γρ. ρεβύθια βρασμένα                                            Σύμβουλος Γαστρονομίας
               •   2 κουτ. σούπας ταχίνι ή ελαιόλαδο
               •   χυμός ενός πορτοκαλιού                                              Από πολύ μικρή ηλικία
               •   1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι                                          ο Ηλίας Σέντρης
               •   1 σκελίδα σκόρδο                                                    ξεκίνησε το

               •   1 κουτ. σούπας κόλιανδρος ψιλοκομμένος                              γαστρονομικό ταξίδι με
               •   1 κουτ. καφέ ξύδι μπαλσάμικο                                        αφετηρία και έμπνευση
               •   1 κουτ. καφέ κύμινο τριμμένο                                        από την μητέρα του που
               •   στη μύτη του μαχαιριού χαρισσά* (προαιρετικό)
                                                                                       του έδωσε τις βάσεις για
               * καυτερή πάστα ανατολής από πιπεριές                                   την γεύση μα κυρίως

               Μαζέψτε τα υλικά σας, γιατί ξεκινάμε!                                   την αγάπη για                            91
                                                                                       το καλό φαγητό!
               Τρόπος παρασκευής (ο πιο απλός)                                         Η εμπειρία του
               Στο multi προσθέτετε όλα τα υλικά και χτυπάτε ώστε να                   αποκτήθηκε τόσο

               ενωθούν μεταξύ τους.                                                    σε μεγάλα εστιατόρια,
               Έτοιμο!                                                                 catering όσο και

               Tip:  Κόψτε και φρέσκο κόλιανδρο στο τέλος και σερβίρετε!               σε ξενοδοχεία διεθνών
               Tip:  Συνοδέψτε με κομμένες πίτες τορτίγιας, ή πίτες από                ομίλων στην Ελλάδα
                    σουβλάκι για ντιπ.                                                 και στο εξωτερικό.
                                                                                       Η υπομονή,
               Καλή επιτυχία!                                                          η συνεργασία,

               Και μην ξεχνάτε πάντα Χ Α Λ Α Ρ Α !                                     ο πειραματισμός,
                                                                                       η φαντασία,
                                                                                       η συνεχής μάθηση
                                                                                       κι ενημέρωση,

                                                                                       η αναζήτηση νέων
                                                   HÏ›a˜ ™¤ÓÙÚ˘                       τεχνικών και υλικών

                                                                                       αποτελούν ένα από τα
                                                                                       συστατικά της επιτυχίας
                                                                                       Αλλά το βασικότερο

                                                                                       είναι η αγάπη
                                                                                       για το φαγητό.
   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96