Page 118 - mag_41
P. 118

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
















































   118                                Ζελέ με ροδάκινα



                      Υλικά
                                                          Εκτέλεση
                      500 γρ. ροδάκινα
                     1 φακελάκι ζελέ                      Αφού πολτοποιήσουμε τα ροδάκινα, τα βράζουμε σε
                                                         ένα κατσαρολάκι για 10 λεπτά και τα αφήνουμε για
                     φρούτων σε σκόνη                    άλλα 10 λεπτά να κρυώσουν. Αν θέλουμε προσθέ-
                     1 ποτήρι νερό ζεστό                 τουμε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη την ώρα που
                                                         βράζουμε τα ροδάκινα.

                                                         Παράλληλα, διαλύουμεμέσα σε ένα μπολ το ζελέ με
                                                        1 ποτήρι ζεστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δια-
                                                        λυθεί. Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα ροδάκινα και
                                                        ανακατεύουμε.

                                                        Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα αφου προηγου-
                                                        μένως  την έχουμε  λαδώσει ελαφρά. Βάζουμε στο
                                                       ψυγείο μέχρι να παγώσουν. Σερβίρουμε με κομμάτια
                                                       λαυση!
                                                       ροδάκινου και φύλλα δυόσμου και ...καλή σας από-
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123