Page 118 - mag_41
P. 118
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
118 Ζελέ με ροδάκινα
Υλικά
Εκτέλεση
500 γρ. ροδάκινα
1 φακελάκι ζελέ Αφού πολτοποιήσουμε τα ροδάκινα, τα βράζουμε σε
ένα κατσαρολάκι για 10 λεπτά και τα αφήνουμε για
φρούτων σε σκόνη άλλα 10 λεπτά να κρυώσουν. Αν θέλουμε προσθέ-
1 ποτήρι νερό ζεστό τουμε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη την ώρα που
βράζουμε τα ροδάκινα.
Παράλληλα, διαλύουμεμέσα σε ένα μπολ το ζελέ με
1 ποτήρι ζεστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δια-
λυθεί. Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα ροδάκινα και
ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα αφου προηγου-
μένως την έχουμε λαδώσει ελαφρά. Βάζουμε στο
ψυγείο μέχρι να παγώσουν. Σερβίρουμε με κομμάτια
λαυση!
ροδάκινου και φύλλα δυόσμου και ...καλή σας από-