Page 101 - mag_52
P. 101
Ταλιατέλες
101
με σπανάκι και κουκουνάρι
Υλικά Εκτέλεση
1 πακέτο ταλιατέλες «ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ»
400γρ. φρέσκο σπανάκι
Σωτάρουμε αρχικά το κουκουνάρι και το
200γρ. μανιτάρια απομακρύνουμε από τη φωτιά. Ψιλοκόβου-
2 μέτρια κρεμμύδια μύδια σε χαμηλή φωτιά να καραμελώσουν,
με και σωτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμ-
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 σκελίδα σκόρδο προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τα
κουκουνάρι μανιτάρια και το σπανάκι, τους κόκκους
ελαιόλαδο σμένο νερό, τις σουρώνουμε χωρίς να τις
του πιπεριού και τέλος προσθέτουμε και
το ψημένο κουκουνάρι. Έχουμε ετοιμάσει
αλάτι & πιπέρι σε κόκκους
εντωμεταξύ τις ταλιατέλες, τις έχουμε βρά-
σει δηλαδή για περίπου 3 λεπτά σε αλατι-
ξεπλύνουμε και τις προσθέτουμε στο σπα-
νάκι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέ-
σως, πασπαλίζοντας το πιάτο μας με λίγο
σπασμένο λιναρόσπορο!
Εργαστήριο Χειροποίητων
Παραδοσιακών Προϊόντων
Σωσάνδρα Αλμωπίας
ΤΚ 584 00 / Ν.Πέλλας
Τηλ. 6944414105