Page 105 - mag_111_
P. 105

ΣΥΝΤΑΓΕΣ


                                       σοκολατένια μους






                                            «     απόλαυση                        »




























                                                 υλικά         οδηγίες: Τα αβοκάντο πρέπει να εί-

                                   4 ώριμα αβοκάντο            ναι ώριμα και πολύ μαλακά, λιώνοντας

                                  1 φλ γάλα καρύδας            τα να έχουμε βελούδινη υφή

                                                1 φλ μέλι      Καθαρίζουμε προσεχτικά  την φλούδα                              105

                     2/3 φλ κακάο σκόνη (άγλυκο)               τους γιατί το τμήμα του αβοκάντο που
                                                               περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση
                                      άρωμα βανίλιας           θρεπτικών  συστατικών,  είναι  αυτό  που


                                                               βρίσκεται πλησιέστερα στο φλοιό του. Γι’
                                                               αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί

                                                               στη διαδικασία αφαίρεσης της σάρκας
                                                               από τη φλούδα, ώστε να εισπράξουμε τη

                                                               μέγιστη διατροφική του αξία! Βγάζουμε
                                                               το κουκούτσι και με τα υπόλοιπα υλικά

                                                               μας τα βάζουμε στο multi.
                                                               Πολτοποιούμε και η κρέμα είναι έτοιμη

                                                               τόσο εύκολη και γρήγορη. Γαρνίρουμε
                                                               είτε με σαντιγί και σπασμένη σοκολάτα

                                                               ή με φρέσκες φράουλες που τώρα είναι
                                                               και η εποχή τους! Καλή σας απόλαυση!
   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110