Page 58 - mag_01
P. 58
Συνταγές
Κανείς δεν μαγειρεύει καλύτερα από εσάς!
Είναι δεδομένο ότι, την ίδια συνταγή αν την ετοιμάσουν οι «καλύτεροι»
chef, θα προσφέρουν διαφορετικό γευστικό αποτέλεσμα.
Αυτό συμβαίνει, γιατί ο καθένας βάζει τη δική του προσωπικότητα
σε ό,τι κάνει. Εμείς, εδώ όπως και στο www.bonusmall.gr, θα σας
προτείνουμε συνταγές και τις αναλογίες των συστατικών τους. Εσείς,
με τη δική σας προσωπική αξεπέραστη τεχνική θα προσφέρετε
στους δικούς σας κάτι νέο που δεν θα απαιτεί κόπο και χρόνο αλλά
είναι βέβαιο ότι θα τους ενθουσιάσει. Καλή επιτυχία!
ΦΡΑΟΥΛΕΝΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
• 2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
• 1 κρέμα αραβοσίτου στιγμής βανίλια Γιώτης
• (γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού)
• 1 κρέμα αραβοσίτου στιγμής σοκολάτα Γιώτης
• 1 σαντιγί Γιώτης
• (γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού)
• χυμός φράουλας ή κερασιού
• φράουλες
Οδηγίες
Στρώνουμε μια στρώση σαβαγιάρ. Τα ραντίζουμε με χυμό φράουλας ή κερασιού. Φτιάχνουμε
την κρέμα στιγμής (με γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού) Την ρίχνουμε πάνω στα
μπισκότα. Στρώνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και τα ραντίζουμε πάλι με χυμό. Ετοιμάζουμε
και την κρέμα στιγμής σοκολάτας (σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού) και τη βάζουμε
για δεύτερη στρώση. Χτυπούμε τη σαντιγί (με γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού)
Βάζουμε στην επιφάνεια τη σαντιγί και τη στρώνουμε προσεκτικά. Διακοσμούμε με φρέσκιες
φράουλες και γύρω γύρω βάζουμε σαβαγιάρ, είτε ολόκληρα είτε κομμένα στη μέση, ανάλογα
με το ύψος του γλυκού μας. Τα δένουμε με μια φαρδειά κορδέλα και την βάζουμε στο ψυγείο
για να κρυώσει. (Προαιρετικά αν σας αρέσουν πολύ οι φράουλες μπορείτε να κόψετε και να
βάλετε πάνω από τις κρέμες) Καλή επιτυχία!
58