Page 71 - mag_07
P. 71

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΊΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΊΔΊΑ








               kir royal                                                                                                          champagne + creme de cassis


















                Υλικά
                9 μέρη σαμπάνια
                1 μέρος creme de cassis*

                Εκτέλεση
                Βάζετε σε ποτήρι του κρασιού ή της σαμπάνιας το creme
                de cassis και προσθέτετε τη σαμπάνια ανακατεύοντας
                πολύ ελαφρά με το πίσω μέρος ενός κουταλιού
                ή πιρουνιού.



                Αν δεν έχετε σαμπάνια, μπορείτε να βάλετε λευκό αφρώ-                                                           71
                δη οίνο. Όσο πιο καλή είναι η ποιότητα της σαμπάνιας
                τόσο πρισσότερο απογειώνεται η γεύση.


                * Το creme de cassis είναι ένα γαλλικό λικέρ
                  από φραγκοστάφυλο και θα το βρείτε σε κάβα.
   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76