Page 94 - mag_018
P. 94
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΥΛΙΚΑ:
2 φιλέτα σολομού
χυμός και ξύσμα από 2
πορτοκάλια
3 κουταλιές
μουστάρδα καυτερή
1/2 κουταλάκι πιπέρι
καγιέν ή μπούκοβο
2 κουταλιές λάδι
σολομός ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
σουσάμι
Μαρινάρουμε τα φιλέτα
με μαζί με όλα τα υλικά για
π ρτοκάλι Μέσα σε χαρτί
μία ώρα στο ψυγείο.
αντικολλητικό
94 τοποθετούμε το φιλέτο
μαζί με μαρινάδα.
Κλείνουμε το χαρτί
κάνοντάς το πακέτο και
ψήνουμε και τα 2 φιλέτα
στους 200 βαθμούς για
25 λεπτά.
Μετά ανοίγουμε το
πακέτο πασπαλίζουμε
τα φιλέτα μας σουσάμι
και τα ξαναψήνουμε για
5 με 10 λεπτά για να
χρυσοροδοκοκκινήσουν!