Page 94 - mag_018
P. 94

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
               ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ




                                                                                  ΥΛΙΚΑ:

                                                                                      2 φιλέτα σολομού
                                                                                      χυμός και ξύσμα από 2
                                                                                     πορτοκάλια

                                                                                      3 κουταλιές
                                                                                     μουστάρδα καυτερή
                                                                                      1/2 κουταλάκι πιπέρι
                                                                                     καγιέν ή μπούκοβο

                                                                                      2 κουταλιές λάδι
            σολομός                                                                 ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
                                                                                      σουσάμι





                                                                                      Μαρινάρουμε τα φιλέτα
         με                                                                          μαζί με όλα τα υλικά για

            π   ρτοκάλι                                                               Μέσα σε χαρτί
                                                                                     μία ώρα στο ψυγείο.


                                                                                     αντικολλητικό

   94                                                                                τοποθετούμε το φιλέτο
                                                                                     μαζί με μαρινάδα.
                                                                                      Κλείνουμε το χαρτί
                                                                                     κάνοντάς το πακέτο και
                                                                                     ψήνουμε και τα 2 φιλέτα

                                                                                     στους 200 βαθμούς για
                                                                                     25 λεπτά.
                                                                                      Μετά ανοίγουμε το

                                                                                     πακέτο πασπαλίζουμε
                                                                                     τα φιλέτα μας σουσάμι
                                                                                     και τα ξαναψήνουμε για
                                                                                     5 με 10 λεπτά για να
                                                                                     χρυσοροδοκοκκινήσουν!
   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99