Page 81 - mag_49
P. 81

τώρα αρχίζει να τους απα-
                                                                                  σχολεί το θέμα της μαγει-
                                                                                  ρικής.  Αυτό  που  ξεχωρίζει
                                                                                  αυτό  το  βιβλίο  μαγειρικής
                                                                                  και ζαχαροπλαστικής είναι
                                                                                  ότι αποτελεί μια ανθολογία
                                                                                  συνταγών που απαρτίζουν

               ΜαΓΕίρίΚΗ                                                          την σύγχρονη ελληνική κο-
                                                                                  σμοπολίτικη κουζίνα.
               & ΖαΧαροΠΛαστίΚΗ                                                   Μένοντας πιστοί στο πνεύ-


               ΧρΥσα ΠαραΔΕίσΗ                                                    μα της Χρύσας Παραδείση,
                                                                                  οι συνταγές έχουν προσαρ-
                                                                                  μοστεί με μεγάλη προσοχή
                                                                                  στις διατροφικές απαιτήσεις

                                                                                  της εποχής μας από την Αλε-
                                                                                  ξία Τερζοπούλου, διπλωμα-
                                                                                  τούχο της γαστρονομικής
                                                                                  Σχολής Τροφίμων και Οίνου
                                                                                  Leiths του Λονδίνου και βο-
                                                                                  ηθός εκπαίδευσης σε ακα-
                                                                                  δημία ζαχαροπλαστικής του
                                                                                  Λονδίνου.
   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86