Page 81 - mag_49
P. 81
τώρα αρχίζει να τους απα-
σχολεί το θέμα της μαγει-
ρικής. Αυτό που ξεχωρίζει
αυτό το βιβλίο μαγειρικής
και ζαχαροπλαστικής είναι
ότι αποτελεί μια ανθολογία
συνταγών που απαρτίζουν
ΜαΓΕίρίΚΗ την σύγχρονη ελληνική κο-
σμοπολίτικη κουζίνα.
& ΖαΧαροΠΛαστίΚΗ Μένοντας πιστοί στο πνεύ-
ΧρΥσα ΠαραΔΕίσΗ μα της Χρύσας Παραδείση,
οι συνταγές έχουν προσαρ-
μοστεί με μεγάλη προσοχή
στις διατροφικές απαιτήσεις
της εποχής μας από την Αλε-
ξία Τερζοπούλου, διπλωμα-
τούχο της γαστρονομικής
Σχολής Τροφίμων και Οίνου
Leiths του Λονδίνου και βο-
ηθός εκπαίδευσης σε ακα-
δημία ζαχαροπλαστικής του
Λονδίνου.