Page 115 - mag_57
P. 115
συΝΤΑΓεσ
115
Κοτόπουλο
με σάλτσα μουστάρδας
& μασκαρπόνε
Υλικά:
Εκτέλεση
(3 - 5 άτομα)
600 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο
Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή
σε κομμάτια μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το
φωτιά σοτάρουμε τα κομμάτια κοτόπουλου
350 γρ. μανιτάρια
και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά,
200 γρ. μασκαρπόνε
100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για
1 σκόρδο λιωμένο
ένα ακόμα 1 λεπτό. Σβήνουμε τα μανιτάρια
λίγο κρασί με κρασί και βράζουμε για λίγο ακόμα σε πιο
χαμηλή φωτιά.
15 γρ. μουστάρδα
ελαιόλαδο λίζουμε με φυλλαράκια μαϊντανού.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
να πήξει η σάλτσα.
μασκαρπόνε στο τηγάνι και ψήνουμε μέχρι
Σερβίρουμε με ρύζι ή ταλιατέλες, πασπα-