Page 115 - mag_57
P. 115

συΝΤΑΓεσ















































                                                                                                                               115




                                                 Κοτόπουλο




                                  με σάλτσα μουστάρδας

                                             & μασκαρπόνε

                                                     Υλικά:
                                                                  Εκτέλεση
                                             (3 - 5 άτομα)
                  600 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο
                                                                 Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή
                                              σε κομμάτια       μέχρι  να  πάρουν  χρώμα.  Προσθέτουμε  το
                                                                 φωτιά σοτάρουμε τα κομμάτια κοτόπουλου
                                       350 γρ. μανιτάρια
                                                                 και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά,
                                    200 γρ. μασκαρπόνε
                        100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
                                                                κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για
                                      1 σκόρδο λιωμένο
                                                               ένα ακόμα 1 λεπτό. Σβήνουμε τα μανιτάρια
                                              λίγο κρασί       με κρασί και βράζουμε για λίγο ακόμα σε πιο
                                                              χαμηλή φωτιά.
                                      15 γρ. μουστάρδα
                                             ελαιόλαδο      λίζουμε με φυλλαράκια μαϊντανού.
                                                              Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το
                      αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
                                                             να πήξει η σάλτσα.
                                                              μασκαρπόνε στο τηγάνι και ψήνουμε μέχρι



                                                            Σερβίρουμε με ρύζι ή ταλιατέλες, πασπα-
   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120