Page 106 - mag_58
P. 106
συνΤΑΓεσ
106
Τrifle με φρούτα
και τη Μαύρη Ζάχαρη και σοτάρετε τα φρούτα.
• 3 1⁄4 φλιτζ. τσαγιού γάλα Εκτέλεση: Σε μία κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο
• 1 3⁄4 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη Σβήνετε με το χυμό πορτοκάλι και το λικέρ και τα
• 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου αφήνετε να σιγοβράσουν για 5-10 λεπτά μέχρι
με γεύση βανίλια να μαλακώσουν. Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζετε
• 1/4 φλιτζ. τσαγιού 2 φλιτζ. τσαγιού γάλα και τη μισή ζάχαρη και
φρέσκος χυμός πορτοκάλι βάζετε στη φωτιά. Στο υπόλοιπο γάλα διαλύετε
• 6 κουτ. σούπας Cointreau το περιεχόμενο του φακέλου Άνθος Αραβοσίτου
• 1 μήλο Golden με γεύση βανίλια και την υπόλοιπη ζάχαρη.
• 1 αχλάδι Προσθέτετε το διαλυμένο Άνθος Αραβοσίτου
• φράουλες κομμένες στο ζεστό γάλα και ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι
• κομμάτια ανανά να πήξει η κρέμα. Κατεβάζετε από τη φωτιά και
• 1/3 φλιτζ. τσαγιού αφήνετε την κρέμα να κρυώσει. Μοιράζετε σε
Μαύρη Ζάχαρη 6 διαφανή μπολάκια τα τριμμένα μπισκότα και
Τριμμένα σαβαγιάρ μοιράζετε και τα φρούτα. Απλώνετε την κρέμα
και γαρνίρετε την επιφάνεια με φράουλες και
σαντιγί!