Page 102 - mag_58
P. 102
συνΤΑΓh aπο Το ΒΙΟσ
102
Σουφλέ Πολίτικο
αλά Μεζεδοκούτι
Υλικά Δημιουργία
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το
40g Σουτζούκι, σουτζούκι, το ψωμί και τον παστουρμά.
30g Παστουρμά, Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος
20g Γραβιέρα τριμμένη, και την γραβιέρα. Αφού δέσει λίγο
50g Γκούντα τριμμένο,
2 φέτες ψωμί χωριάτικο το μείγμα μας το τοποθετούμε σε ένα
πυρίμαχο σκεύος,
χωρίς την κόρα κομμένο σε κυβάκια Το καλύπτουμε με το Γκούντα και
60g κρέμα γάλακτος ψήνουμε στο φούρνο στο γκριλ μέχρι
να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν ένα
ωραίο, χρυσαφένιο χρώμα.
Καλή σας όρεξη!