Page 98 - mag_61
P. 98

συΝΤΑΓh aπο Το ΒΙοσ










































                               Παντζάρια γλασέ


                             με φέτα και μέντα
   98



                                                            Καθαρίζουμε  τα  βιολογικά  παντζάρια  και  τα
                                                Υλικά      Δημιουργία
               ½ κιλό βιολογικά παντζάρια φρέσκα            κόβουμε  στα  4.  Σε  μία  μεσαία  κατσαρόλα
               40 γρ. βιολογικό αγελαδινό βούτυρο           τοποθετούμε τα βιολογικά παντζάρια, το βιολογικό
                                                            αγελαδινό βούτυρο από παρμεζάνα, τη βιολογική
                                       από παρμεζάνα
                    1 κ.γ. βιολογική ζάχαρη καρύδας          ζάχαρη  καρύδας  και  ½  κ.γ.  βιολογικό  Αλάτι
                                                             Himalaya.  Ρίχνουμε  νερό  μέχρι  να  σκεπαστούν
                                          600 γρ. νερό
                        50 γρ βιολογική καρυδόψιχα           τα παντζάρια. Βράζουμε για 10 λεπτά περίπου σε
                                        Βιόδωρος Γαία        μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα βιολογικά
                              200 γρ. βιολογική Φέτα         παντζάρια  και  ανακατεύουμε  τακτικά  ώστε  να
                                        Π.Ο.Π. σε άλμη        εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά και να πάρουν
                  10 φύλλα φρέσκια βιολογική μέντα            την  μορφή  σάλτσας.  Αποσύρουμε  τα  βιολογικά
                Μία πρέζα βιολογικό Αλάτι Himalaya,           παντζάρια  από  τη  φωτιά  και  τα  βάζουμε  σε  ένα
                βιολογικό Πιπέρι Cayenne, βιολογικό           μπολ με το βιολογικό Αλάτι Himalaya, το βιολογικό
                                                              Πιπέρι  Cayenne  και  τον  βιολογικό  Κουρκουμά.
                                             Κουρκουμά
                                                               Τοποθετούμε  ένα  μικρό  τηγάνι  σε  μέτρια
                                                               φωτιά  και  ρίχνουμε  την  βιολογική  καρυδόψιχα
                                                               Βιόδωρος Γαία, αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να
                                                               καβουρδιστούν  και  αποσύρουμε  από  τη  φωτιά.
                                                                Ψιλοκόβουμε  την  Βιολογική  μέντα,  κόβουμε
                                                                την  βιολογική  Φέτα  Π.Ο.Π.  σε  άλμη  σε  μικρούς
                                                                κύβους,  την  βιολογική  καρυδόψιχα  Βιόδωρος
                                                                Γαία σε χοντρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο
                                                                 μπολ με τα παντζάρια. Ανακατεύουμε ελαφρά και


                                                                 σερβίρουμε.
   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103