Page 98 - mag_61
P. 98
συΝΤΑΓh aπο Το ΒΙοσ
Παντζάρια γλασέ
με φέτα και μέντα
98
Καθαρίζουμε τα βιολογικά παντζάρια και τα
Υλικά Δημιουργία
½ κιλό βιολογικά παντζάρια φρέσκα κόβουμε στα 4. Σε μία μεσαία κατσαρόλα
40 γρ. βιολογικό αγελαδινό βούτυρο τοποθετούμε τα βιολογικά παντζάρια, το βιολογικό
αγελαδινό βούτυρο από παρμεζάνα, τη βιολογική
από παρμεζάνα
1 κ.γ. βιολογική ζάχαρη καρύδας ζάχαρη καρύδας και ½ κ.γ. βιολογικό Αλάτι
Himalaya. Ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν
600 γρ. νερό
50 γρ βιολογική καρυδόψιχα τα παντζάρια. Βράζουμε για 10 λεπτά περίπου σε
Βιόδωρος Γαία μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα βιολογικά
200 γρ. βιολογική Φέτα παντζάρια και ανακατεύουμε τακτικά ώστε να
Π.Ο.Π. σε άλμη εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά και να πάρουν
10 φύλλα φρέσκια βιολογική μέντα την μορφή σάλτσας. Αποσύρουμε τα βιολογικά
Μία πρέζα βιολογικό Αλάτι Himalaya, παντζάρια από τη φωτιά και τα βάζουμε σε ένα
βιολογικό Πιπέρι Cayenne, βιολογικό μπολ με το βιολογικό Αλάτι Himalaya, το βιολογικό
Πιπέρι Cayenne και τον βιολογικό Κουρκουμά.
Κουρκουμά
Τοποθετούμε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια
φωτιά και ρίχνουμε την βιολογική καρυδόψιχα
Βιόδωρος Γαία, αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να
καβουρδιστούν και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ψιλοκόβουμε την Βιολογική μέντα, κόβουμε
την βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. σε άλμη σε μικρούς
κύβους, την βιολογική καρυδόψιχα Βιόδωρος
Γαία σε χοντρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο
μπολ με τα παντζάρια. Ανακατεύουμε ελαφρά και
σερβίρουμε.