Page 77 - mag_35
P. 77

¦Ï Ë»ÉË

                              ÔÈ× ˆ½ÐÈ× ÔÈ× ÁËÉÄÏÍÀÔÈ×








            ªÔ·–´ÔØÐ´Ô –ûŽ¨–ûg§ÔvÔÐuÐûœs–ûŽ§                                                                                    77
           3Œ„Š@

            ©Ô·–´ÔØдÔöH^ûÉu
             ƺÔ·–´ÔØдÔ^眨Ը§Éا”û–Ž§ê

             ©Ô”§çØ´ÔдÔîêМûÔ¸§Éا”û–Ž§ê

              ƹÔ·–´ÔØдԔ§ ŽH”
              ÚÔ·–´ÔØдÔû–rêɎԸ§çÔ·§çД¦ rŽÔ


              œ¨ §ÔØ§ç                                              ŠåiŒhÅk
               ªÔ·–´ÔØдÔÐØû·‘grÑ                                   Στο  µπλέντερ  χτυπάµε  λάδι  µε  τη  ζάχαρη.
               ªÔ·–´ÔØдԔûÉêgŽûÔ^§ Øɧ”§œœs û                      Μόλις λιώσει ηζάχαρη προσθέτουµε το ξύ-


                ©Ô”§çشԁ–´ÔШgû                                    σµα, το χυµό πορτοκαλιού και το κονιάκ και
                                                                     Σε ένα µπολ ανακατεύουµε το αλεύρι µε τη
                ©ÔªÔ”§çشԁ–´Ô”û s–û                                 συνεχίζουµε το χτύπηµα.
                 ªÔ”§çشԁ–´ÔûÉê·û––§ÔÐrÔД¨ u                       σόδα, την κανέλα και το γαρύφαλλο.
                                                                      Προσθέτουµε  στο  µπολ  το  µίγµα  του  λα-


                                                                       µηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια προσθέτουµε
                   ŽûÔاԁ–HЧ`                                       διού και ανακατεύουµε µε το µίξερ σε χα-
                  ©Ô·–´ÔØдÔöH^ûÉuÔH^ u
                   ©Ô”§çشԁ–´ÔîêМûÔ¸§Éا”û–Ž§ê                       τις σταφίδες και τα καρύδια ανακατεύοντας
                                                                        ελαφρά.  Αδειάζουµε  το  µίγµα  σε  φόρµα
                   ©Ô”§çØ´ÔдÔ^眨Ը§Éا”û–Ž§ê                          που έχουµε ήδη λαδώσει και αλευρώσει και
                                                                        ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους


                                                                         Ετοιµάζουµε το γλάσο: Ανακατεύουµε όλα
                                                                         175C για 60 λεπτά.
                                                                          τα υλικά, τα χτυπάµε λίγο στο µούλτι και πε-
                                                                          ριχύνουµε το κέικ όσο αυτό είναι ζεστό. Θα
                                                                          καλύψει  όλη  την  επιφάνεια  σχηµατίζοντας


                                                                           µια κρούστα.
   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82