Page 77 - mag_35
P. 77
¦Ï Ë»ÉË
ÔÈ× ½ÐÈ× ÔÈ× ÁËÉÄÏÍÀÔÈ×
ªÔ·´ÔØÐ´Ô û¨ûg§ÔvÔÐuÐûsû§ 77
3@
©Ô·´ÔØдÔöH^ûÉu
ƺÔ·´ÔØдÔ^ç¨Ô¸§Éاû§ê
©Ô§çØ´ÔдÔîêÐûÔ¸§Éاû§ê
ƹÔ·´ÔØдԧ H
ÚÔ·´ÔØдÔûrêÉÔ¸§çÔ·§çЦ rÔ
¨ §Ôاç åihÅk
ªÔ·´ÔØдÔÐØû·grÑ Στο µπλέντερ χτυπάµε λάδι µε τη ζάχαρη.
ªÔ·´ÔØдÔûÉêgûÔ^§ Øɧ§s û Μόλις λιώσει ηζάχαρη προσθέτουµε το ξύ-
©Ô§çØ´Ô´ÔШgû σµα, το χυµό πορτοκαλιού και το κονιάκ και
Σε ένα µπολ ανακατεύουµε το αλεύρι µε τη
©ÔªÔ§çØ´Ô´Ôû sû συνεχίζουµε το χτύπηµα.
ªÔ§çØ´Ô´ÔûÉê·û§ÔÐrÔШ u σόδα, την κανέλα και το γαρύφαλλο.
Προσθέτουµε στο µπολ το µίγµα του λα-
µηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια προσθέτουµε
ûÔاÔHЧ` διού και ανακατεύουµε µε το µίξερ σε χα-
©Ô·´ÔØдÔöH^ûÉuÔH^ u
©Ô§çØ´Ô´ÔîêÐûÔ¸§Éاû§ê τις σταφίδες και τα καρύδια ανακατεύοντας
ελαφρά. Αδειάζουµε το µίγµα σε φόρµα
©Ô§çØ´ÔдÔ^ç¨Ô¸§Éاû§ê που έχουµε ήδη λαδώσει και αλευρώσει και
ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους
Ετοιµάζουµε το γλάσο: Ανακατεύουµε όλα
175C για 60 λεπτά.
τα υλικά, τα χτυπάµε λίγο στο µούλτι και πε-
ριχύνουµε το κέικ όσο αυτό είναι ζεστό. Θα
καλύψει όλη την επιφάνεια σχηµατίζοντας
µια κρούστα.