Page 111 - mag_60
P. 111

111


                                               Tονοσαλάτα


                                             Υλικά
                                                           Εκτέλεση
                                  200 γρ. φασόλια
                                     • 2 γαρίφαλα         και ακολουθούμε τη διαδικασία μαγείρεμα στον
                             • 1 μέτριο κρεμμύδι
                                                           Τοποθετούμε στο σκεύος της DSA των 24cm
                              • 1 φύλλο δάφνης
                                                          αβαθές τα φασόλια. Βάζουμε τρία ποτήρια νερό
                            • 2 κονσέρβες τόνο
                   • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
                                                         ατμό. Καρφώνουμε στο κρεμμύδι τα γαρίφαλα,
                                                         το φύλλο δάφνης και τα ρίχνουμε μέσα. Τα
                                       • Κάπαρη         αφήνουμε περίπου 45 λεπτά. Όταν σχεδόν
                                 • Αλατοπίπερο          κρυώσουν τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε
                                          • Λάδι       και τον κομματιάζουμε. Αναμειγνύουμε τα
                           • Ξύδι μπαλσάμικο
                                                        στην σουπιέρα 24 cm. Στραγγίζουμε τον τόνο


                                                       φασόλια με τον τόνο, την κάπαρη, το λάδι, τον
                                                      μαϊντανό, το αλατοπίπερο
                                                      και το ξύδι.
   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116