Page 106 - mag_60
P. 106
συΝΤΑΓh aπο Το ΒΙΟΣ
Σοκολατένιο μωσαϊκό
106
Υλικά Δημιουργία
Σε ένα μπολ σπάμε τα κουτί Μπισκότα
Ένα κουτί Μπισκότα τύπου digestive τύπου digestive ώσπου να γίνουν τρίμματα.
125 γρ Βιολογικό και Vegan Βούτυρο Προσθέτουμε το Βιολογικό και Vegan Βούτυρο
καρύδας Koko diary free που έχουμε ήδη
καρύδας Koko diary free
4-5 κ,σ. Βιολογικό κακάο σε σκόνη βγάλει από το ψυγείο ώστε να είναι σε
3-4 κ.σ. Βιολογική ζάχαρη άχνη από θερμοκρασία περιβάλλοντος. Πλάθουμε με
ζαχαροκάλαμο τα χέρια ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
1 βανίλια Προσθέτουμε το βιολογικό κακάο σε σκόνη,
½ κούπα φυτικό γάλα της επιλογής τη βιολογική ζάχαρη άχνη από ζαχαροκάλαμο
και τις βανίλιες. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και
σας
τέλος προσθέτουμε το φυτικό γάλα. Στο τέλος
στρώνουμε στο τραπέζι αλουμινόχαρτο και
από πάνω διαφανή μεμβράνη, τοποθετούμε
από πάνω ον κορμό κα σχήμα τούβλο και το
τυλίγουμε. Εάν θέλετε προσθέτετε από πάνω
βιολογικό ινδοκάρυδο ή βιολογική τρούφα.
Αφήνουμε το γλυκό μας στην κατάψυξη
τουλάχιστον για 3-4 ώρες.