Page 106 - mag_60
P. 106

συΝΤΑΓh aπο Το ΒΙΟΣ















































                     Σοκολατένιο μωσαϊκό
   106






                                                Υλικά        Δημιουργία
                                                              Σε ένα μπολ σπάμε τα κουτί Μπισκότα
               Ένα κουτί Μπισκότα τύπου digestive            τύπου digestive ώσπου να γίνουν τρίμματα.
              125 γρ Βιολογικό και Vegan Βούτυρο             Προσθέτουμε το Βιολογικό και Vegan Βούτυρο
                                                             καρύδας Koko diary free που έχουμε ήδη
                            καρύδας Koko diary free
                 4-5 κ,σ. Βιολογικό κακάο σε σκόνη            βγάλει από το ψυγείο ώστε να είναι σε
                3-4 κ.σ. Βιολογική ζάχαρη άχνη από            θερμοκρασία περιβάλλοντος. Πλάθουμε με
                                         ζαχαροκάλαμο         τα χέρια ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
                                               1 βανίλια      Προσθέτουμε το βιολογικό κακάο σε σκόνη,
                 ½ κούπα φυτικό γάλα της επιλογής              τη βιολογική ζάχαρη άχνη από ζαχαροκάλαμο
                                                               και τις βανίλιες. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και
                                                     σας
                                                               τέλος προσθέτουμε το φυτικό γάλα. Στο τέλος
                                                               στρώνουμε στο τραπέζι αλουμινόχαρτο και
                                                                από πάνω διαφανή μεμβράνη, τοποθετούμε
                                                                από πάνω ον κορμό κα σχήμα τούβλο και το
                                                                τυλίγουμε. Εάν θέλετε προσθέτετε από πάνω
                                                                βιολογικό ινδοκάρυδο ή βιολογική τρούφα.
                                                                 Αφήνουμε το γλυκό μας στην κατάψυξη

                                                                 τουλάχιστον για 3-4 ώρες.
   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111