Page 86 - mag_93
P. 86
ΣυνΤΑΓεΣ
Η κόκκινη
86 86
υλικά σούπα λαχταριστή βελουτέ με κουκουνάρι
2 κ. σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη
1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε
κόκκους από μαύρο πιπέρι το κρεμμύδι, το καρότο και τη γλυκοπατάτα,
1 μέτριο καρότο, κομμένο σε κύβους
1 μικρή γλυκοπατάτα κομμένη σε ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε. Σβή-
κύβους νουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το
1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί μαγείρεμα, στη συνέχεια προσθέτουμε το
1 φλ. ντοματοχυμό σκόρδο, τη ρίγανη και την κόκκινη πιπεριά.
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένα Προσθέστε το ζωμό και τα φύλλα δάφνης.
2 κ. γλ. ρίγανη Αφήνουμε λίγο να βράσουν και χαμη-
1 κόκκινη πιπεριά λώνουμε τη φωτιά αφήνοντας τα υλικά
4 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών μας να σιγομαγειρευτούν. Προσθέτουμε
2 φύλλα δάφνης τα ντοματίνια μας, τα πράσινα φασόλια, τα
λίγα ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 φλ. πράσινα φασόλια ψιλοκομμένα κολοκυθάκια και τα ρεβίθια, σκεπάζουμε
1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν
1 φλ. βρασμένα ρεβίθια τα υλικά μας. Στο τέλος αλατοπιπερώνουμε
αλάτι και πιπέρι κατά βούληση και ...σερβίρουμε!