Page 100 - mag_105
P. 100

παγωτό σοκολάτα





                  παγωτό κεράσι














   100


                                             υλικά               οδηγίες: Αφαιρούμε τα κουκούτσια


                                         5 μπανάνες              από τα κεράσια, τα απλώνουμε σε ταψί
                    2 φλιτζάνια κεράσια (χωρίς                   και τα καταψύχουμε, απομακρυσμένα

                                          κουκούτσι)             μεταξύ τους. Καθαρίζουμε τις

                          30ml γάλα αμυγδάλου                    μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και
                  σταγόνες μαύρης σοκολάτας                      τις καταψύχουμε κι αυτές.

                                                                 Ρίχνουμε στο μίξερ τις παγωμένες

                                                                 μπανάνες, 1 φλιτζάνι από τα κεράσια
                                                                 και το γάλα καρύδας ή αμυγδάλου και

                                                                 χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν.

                                                                 Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο γάλα

                                                                 ακόμη. Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα

                                                                 κεράσια τα προσθέτουμε στο μίγμα,
                                                                 μαζί με σταγόνες σοκολάτας.

                                                                 Μπορούμε να σερβίρουμε το παγωτό

                                                                 αμέσως σε μπολ, πασπαλίζοντας
                                                                 λίγες σταγόνες σοκολάτας ακόμα ή το

                                                                 μεταφέρουμε σε μπολ και το βάζουε

                                                                 στην κατάψυξη για μετά.
   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105