Page 100 - mag_105
P. 100
παγωτό σοκολάτα
παγωτό κεράσι
100
υλικά οδηγίες: Αφαιρούμε τα κουκούτσια
5 μπανάνες από τα κεράσια, τα απλώνουμε σε ταψί
2 φλιτζάνια κεράσια (χωρίς και τα καταψύχουμε, απομακρυσμένα
κουκούτσι) μεταξύ τους. Καθαρίζουμε τις
30ml γάλα αμυγδάλου μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και
σταγόνες μαύρης σοκολάτας τις καταψύχουμε κι αυτές.
Ρίχνουμε στο μίξερ τις παγωμένες
μπανάνες, 1 φλιτζάνι από τα κεράσια
και το γάλα καρύδας ή αμυγδάλου και
χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο γάλα
ακόμη. Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα
κεράσια τα προσθέτουμε στο μίγμα,
μαζί με σταγόνες σοκολάτας.
Μπορούμε να σερβίρουμε το παγωτό
αμέσως σε μπολ, πασπαλίζοντας
λίγες σταγόνες σοκολάτας ακόμα ή το
μεταφέρουμε σε μπολ και το βάζουε
στην κατάψυξη για μετά.