Page 87 - mag_33
P. 87

Μπακάλικο της Δόμνας









             Και τώρα, μέρες που είναι, ένας ουζομεζές!


              AΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ








                 • 3-4 κουταλιές τ.σ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
                  • 3 κουταλιές τ.σ κάπαρη ψιλοκομμένη και ξαρμυρισμένη
                ΥΛΙΚΑ
                • 6 αυγά

                  • Μισό φλιτζάνι φέτα σε τρίμμα

                   • 2-3 κουταλιές τ.σ γιαούρτι



                   • Ρίγανη
                    • Κόκκινο γλυκό πιπέρι

                     • Μαϊντανό
                     • Αλάτι – πιπέρι
                        Αφού βράσουμε τα αυγά σφικτά, τα καθαρίζουμε και τα

                        κόβουμε στον «μεσημβρινό» τους. Αφαιρούμε τους κρό-
                       ΕΚΤΕΛΕΣΗ
                         κους και τους χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με τη κάπαρη,
                          τη φέτα, το γιαούρτι, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο συ-
                          μπληρώνοντας λίγο-λίγο το λάδι. Γεμίζουμε με το μείγμα

                           τα άδεια ασπράδια των αυγών (η χρήση κορνέ βοηθάει
                           πολύ στη παρουσίαση) και γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντα-





                            νού και κόκκινο πιπέρι.
   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92