Page 101 - mag_56
P. 101

ΣυΝΤΑΓεΣ
















































                                                                                                                               101

                                                  Βrownies





                                                    Υλικά:
                                                                  Εκτέλεση

                    230γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
                                              60γρ κακάο         Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 C.
                                                                                                             0
                 2 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
                                                                Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το
                                               2 βανίλιες      ζάχαρη και το νέρο και τα χτυπάμε σε μέτρια
                                                                μπέικιν, ρίχνουμε και τις βανίλιες, το αλάτι, τη
                                1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
                                          280γρ ζάχαρη
                                                               ταχύτητα στο μίξερ, προσθέτοντας σιγά σιγά το
                                            280γρ νερό     γιατί θρυμματίζεται.
                                                               λάδι. Χτυπάμε μέχρι να ενωθεί το μείγμα.
                                      10 γρ ελαιόλαδο
                                                              Σταματάμε το χτύπημα, προσθέτουμε
                      80γρ καρύδια χοντροτριμμένα
                                                              τα καρύδια και την κουβερτούρα και
              150γρ κουβερτούρα γύρω στο 50%-
                                                             ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
                          55% κακάο ψιλοκομμένη
                                                             Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σ'ένα ταψάκι
                                                            διαστάσεων περίπου 20-30εκ. και αδειάζουμε
                                                            το μίγμα. Ψήνουμε αυστηρά για 30-35 λεπτά.
                                                            Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε με προσοχή
   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106