Page 103 - mag_96N
P. 103
μπανάνο-
μπισκοτογλυκό
3-4 μπανάνες ώριμες
1 1/4 cup γάλα αμυγδάλου με ζάχαρη
1 1/2 κουτ. της σούπας κόρν φλάουρ
1 βανίλια
λίγο κουρκουμά για χρώμα
103 103
2 κουτ. της σούπας φυστικοβούτυρο
τριμμένα μπισκότα Digestive
& Σαντιγί SCHLAGFIX*
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με το κορν φλάουρ και
μόλις αρχίσει να γίνεται κρέμα σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το
φυστικοβούτυρο και τον κουρκουμά. Ανακατεύουμε καλά. Σε ποτήρια ή σε
μικρά βάζα απλώνουμε λίγη από την κρέμα, συνεχίζουμε με τριμμένο μπι-
σκότο και φέτες μπανάνας. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να γεμίσει το ποτήρι ή το
βαζάκι μας. Γαρνίρουμε με σαντιγί και φέτες μπανάνας.
* Φυτική κρέμα σαντιγί vegan xωρίς γλουτένη xωρίς λακτόζη τη βρήκα στα sm Σκλαβενίτη