Page 103 - mag_96N
P. 103

μπανάνο-




                   μπισκοτογλυκό













                                                     3-4 μπανάνες ώριμες

                                            1 1/4 cup γάλα αμυγδάλου με ζάχαρη

                                            1 1/2 κουτ. της σούπας κόρν φλάουρ

                                                             1 βανίλια

                                                  λίγο κουρκουμά για χρώμα
                                                                                                                               103 103
                                             2 κουτ. της σούπας φυστικοβούτυρο

                                                 τριμμένα μπισκότα Digestive

                                                     & Σαντιγί SCHLAGFIX*







               Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με το κορν φλάουρ και

               μόλις αρχίσει να γίνεται κρέμα σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το

               φυστικοβούτυρο και τον κουρκουμά. Ανακατεύουμε καλά. Σε ποτήρια ή σε

               μικρά βάζα απλώνουμε λίγη από την κρέμα, συνεχίζουμε με τριμμένο μπι-

               σκότο και φέτες μπανάνας. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να γεμίσει το ποτήρι ή το

               βαζάκι μας. Γαρνίρουμε με σαντιγί και φέτες μπανάνας.

               * Φυτική κρέμα σαντιγί vegan xωρίς γλουτένη xωρίς λακτόζη τη βρήκα στα sm Σκλαβενίτη
   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108