Page 99 - mag_95
P. 99
Αγάπη μου τα κάναμε...
σαλάτα
υλικά
3 μεγάλα βρασμένα παντζάρια
4 κουτ. σούπας νερό
2 ματσάκια ρόκα
1 μεγάλο αβοκάντο ώριμο, ξεφλουδισμένο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
½ φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα 99
120γρ. τυρί κατσικίσιο
Για το Ντρέσινγκ
1/2 κούπας ελαιόλαδο
¼ 1/4 κούπας βαλσάμικο ξύδι
1 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. μουστάρδα
Αλάτι και Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ξεκινάμε με τη βινεγκρέτ. Σε ένα γυάλινο βάζο αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο, με
το ξύδι, το μέλι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση μας.
Σε ένα μεγάλο μπολ για σαλάτα τοποθετούμε τη ρόκα, τις φέτες του αβοκάντοκαι
τις λεπτές φέτες κολοκυθιού και ραντίζουμε ελαφρά με τη σος. Στη συνέχεια,
τοποθετήστε από πάνω τα παντζάρια, που τα έχουμε κόψει σε σχήμα καρδιάς,
την τριμμένη φέτα και τα χοντροκομμένα καρύδια. Περιχύνουμε με την
υπόλοιπη σος τη σαλάτα μας ώστε το ντρέσινγκ να πάει παντού. Χαρείτε την!