Page 82 - mag_92
P. 82

ΣΥΝΤΑΓεΣ









































                                                                                    Τοστ





   82 82




                                                                         Ζουμερά & γεμιστά                                                                                 Αραβική πίτα




                                                               Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο                                                                                                                      με σολομό
                    υλικά                                      και το μισό σκόρδο λιωμένο, το μισό κρεμμύδι

                                                               ψιλικομμένο, τη σαλάτα καλαμποκιού και το

                    8 φέτες ψωμί χωριάτικο                     ζαμπόν. Σωτάρουμε για μερικά λεπτά. (Αν
                    Βούτυρο για άλειμμα του                    θέλουμε περισσότερα λαχανικά μπορούμε να
                    ψωμιού                                     προσθέσουμε πιπεριές ή ό,τι άλλο μας αρέσει
                    Για τη γέμιση                              ή ακόμα και λίγο μπέικον.) Το κατεβάζουμε
                    λίγο ελαιόλαδο
                    μισό δόντι σκόρδο                          από τη φωτιά και προσθέτουμε σκόνη
                    μισό ψιλοκομμένο κρεμμύδι                  κόλιαντρου να πάει παντού. Όταν κρυώσει

                    1 σαλάτα καλαμποκιού                       το μίγμα μας προσθέτουμε την κρέμα τυριού
                    Μπάρμπα Στάθης                             και την ketchup. Ανακατεύουμε πολύ
                    ψιλοκομμένο ζαμπόν                         καλά. Κόβουμε στη μέση την μπαγκέτα και
                    λίγο κόλιανδρο σε σκόνη
                    τυρί κρέμα Philadelphia                    γεμίζουμε την κάθε πλευρά με το μίγμα μας.
                    2 κουταλάκια ketchup                       Βάζουμε λίγο στο γκριλ ή στην τοστιέρα για
                                                               να πάρουν χρώμα και ...έτοιμο το snack μας!
   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87