Page 89 - mag_19
P. 89

Σιγά σιγά ξεκινάω να συνδέω τις εποχές...
               Να μην πάμε κατευθείαν στον χειμώνα!
                  τηγανητούς
               Γι΄αυτό διάλεξα να κάνω




           γίγαντες









               με κόκκινη σάλτσα, φώναξα τους φίλους μας                               Ηλίας

               και πίνουμε τα τελευταία τσιπουράκια του καλοκαιριού                    Σέντρης


                                                                                       Executive Chef και
                                                                                       Σύμβουλος Γαστρονομίας


                                                                                       Από πολύ μικρή ηλικία
                                                                                       ο Ηλίας Σέντρης
                                                                                       ξεκίνησε το
                                                                                       γαστρονομικό ταξίδι με

                                                                                       αφετηρία και έμπνευση
                                                                                       από την μητέρα του που
                                                                                       του έδωσε τις βάσεις για

                                                                                       την γεύση μα κυρίως                      89
                                                                                       την αγάπη για
                                                                                       το καλό φαγητό!
                                                                                       Η εμπειρία του
                                                                                       αποκτήθηκε τόσο

                                                                                       σε μεγάλα εστιατόρια,
                                                                                       catering όσο και
                                                                                       σε ξενοδοχεία διεθνών

                                                                                       ομίλων στην Ελλάδα
                                                                                       και στο εξωτερικό.
                                                                                       Η υπομονή,
                                                                                       η συνεργασία,
                                                                                       ο πειραματισμός,

                                                                                       η φαντασία,
                                                                                       η συνεχής μάθηση
                                                                                       κι ενημέρωση,

                                                                                       η αναζήτηση νέων
                                                                                       τεχνικών και υλικών
                                                                                       αποτελούν ένα από τα
                                                                                       συστατικά της επιτυχίας
                                                                                       Αλλά το βασικότερο

                                                                                       είναι η αγάπη
                                                                                       για το φαγητό.
   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94