Page 87 - mag_30
P. 87
87 87
Καλό είναι να φυτέψετε μυρωδικά που έχουν έντονο άρωμα. Μυρωδικά που δεν χρει-
άζεται να βάλετε σε μεγάλες ποσότητες για να νοστιμίσετε το φαγητό σας. Όπως:
Βασιλικό, Δενδρολίβανο, Δυόσμο, Θυμάρι, Μαντζουράνα, Ρίγανη, Φασκόμηλο κλπ.
Ο μαϊντανός ας πούμε θα τελειώσει γρήγορα γιατί τον κόβουμε συνέχεια και τον βά-
ζουμε παντού. Αφού φυτέψετε τα μυρωδικά σας στολίστε τις κονσέρβες με ένα σπάγ-
γο (ή κορδέλα) και ένα απλό καρτελάκι όπου θα γράφετε κάτι το όνομά του!