Page 23 - mag_52
P. 23
Πρώτα απ’ όλα επιλέγουμε την συνταγή
από κάτι που δοκιμάσαμε, κάτι που ακού-
σαμε. Μετά την δοκιμάζουμε εμείς, την
δοκιμάζουν και κάποιοι επισκέπτες μας,
που γνωρίζουμε πολλά χρόνια, και μετά
θα το βάλουμε στον κατάλογό μας. Μπο-
ρεί να δοκιμαστούν δέκα διαφορετικές
συνταγές για να επιλέξουμε μία.
Βλέποντας τους χώρους του ΠΕΡΙ ΟΥ-
ΣΙΑΣ προσπαθώ να επιλέξω για το που
είναι καλύτερα να καθίσει κάποιος. Στον
υπέροχο κήπο σας ή στην πολύ φιλόξε-
νη σάλα;
Οι επισκέπτες μας λένε ότι έχουμε έναν
από τους καλύτερους κήπους της Αθή-
νας. Και επειδή ζούμε στην Ελλάδα, τους
περισσότερους μήνες το χρόνο «ψηφί- 23
ζουμε» κήπο! Όταν βέβαια πέσει η θερμο-
κρασία, ο μέσα χώρος είναι πολύ ζεστός
και μαζί με το τζάκι, διαμορφώνουν ένα
εξαιρετικό περιβάλλον και για το χειμώ-
να.
Η κρίση, τι αποτέλεσμα είχε και έχει
στο χώρο της εστίασης;
Νομίζω, ότι έχει για όλους. Βέβαια στην
εστίαση ίσως είναι μικρότερη η επίδραση
της κρίσης, απ’ ότι σε άλλους. Αλλά το
κυριότερο αποτέλεσμα σε μας, είναι ότι
ο «Έλληνας της κρίσης» βγαίνει λιγότερο
για φαγητό και όταν βγαίνει, καταναλώ-
νει πολύ λιγότερο απ’ ότι παλιότερα.
Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας σας;
Λειτουργούμε κάθε μέρα, όλη μέρα. Από
τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το
βράδυ. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία
σας.