Page 23 - mag_52
P. 23

Πρώτα απ’ όλα επιλέγουμε την συνταγή
               από κάτι που δοκιμάσαμε, κάτι που ακού-

               σαμε. Μετά την δοκιμάζουμε εμείς, την
               δοκιμάζουν και κάποιοι επισκέπτες μας,
               που γνωρίζουμε πολλά χρόνια, και μετά
               θα το βάλουμε στον κατάλογό μας. Μπο-

               ρεί να δοκιμαστούν δέκα διαφορετικές
               συνταγές για να επιλέξουμε μία.


               Βλέποντας τους χώρους του ΠΕΡΙ ΟΥ-
               ΣΙΑΣ προσπαθώ να επιλέξω για το που

               είναι καλύτερα να καθίσει κάποιος. Στον
               υπέροχο κήπο σας ή στην πολύ φιλόξε-
               νη σάλα;
               Οι επισκέπτες μας λένε ότι έχουμε έναν

               από τους καλύτερους κήπους της Αθή-
               νας. Και επειδή ζούμε στην Ελλάδα, τους
               περισσότερους μήνες το χρόνο «ψηφί-                                                                              23
               ζουμε» κήπο! Όταν βέβαια πέσει η θερμο-

               κρασία, ο μέσα χώρος είναι πολύ ζεστός
               και μαζί με το τζάκι, διαμορφώνουν ένα
               εξαιρετικό περιβάλλον και για το χειμώ-
               να.



               Η κρίση, τι αποτέλεσμα είχε και έχει
               στο χώρο της εστίασης;
               Νομίζω, ότι έχει για όλους. Βέβαια στην

               εστίαση ίσως είναι μικρότερη η επίδραση
               της κρίσης, απ’ ότι σε άλλους. Αλλά το
               κυριότερο αποτέλεσμα σε μας, είναι ότι
               ο «Έλληνας της κρίσης» βγαίνει λιγότερο

               για φαγητό και όταν βγαίνει, καταναλώ-
               νει πολύ λιγότερο απ’ ότι παλιότερα.


               Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας σας;

               Λειτουργούμε κάθε μέρα, όλη μέρα. Από
               τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το
               βράδυ. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία
               σας.
   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28