Page 92 - mag_05
P. 92
ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ... ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ!
ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΒΙΔΑ ΤΡΙΞΙΜΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ
Όταν θέλουμε να τραβήξουμε
ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΓΑΛΛΙΚΟΥ μια βίδα κάπως σκουριασμένη, Αν το πάτωμά σας τρίζει, για να
ΚΑΦΕ πρέπει να θερμαίνουμε το κε- μην ξυπνάτε όλους στο σπίτι
Για να καθαρίσετε την καφετιέ- φάλι της (με ένα αναπτήρα) πριν με τον θόρυβο του πατώματος,
ρα του γαλλικού, γεμίστε τη με την ξεβιδώσουμε. Μπορούμε βάλτε ταλκ ανάμεσα στα ξύλα
νερό, ρίξτε μέσα 1 ή 2 κουταλιές επίσης να θερμάνουμε την άκρη που έχουν ξεχωρίσει...
92 σόδα φαγητού και αφήστε τη να ενός κατσαβιδιού, η οποία θα
βράσει και να περάσει μέσα στην μεταδώσει τη θερμότητα μόλις
κανάτα. τοποθετηθεί πάνω στη βίδα...
ΑΛΑΤΑ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΗΡΑ
Οι βραστήρες απαλλάσσονται από
τα άλατα με ξίδι. Αν όμως αφήσε-
τε συνέχεια μέσα ένα κοχύλι, τα
άλατα θα κολλάνε σε αυτό και όχι
στα τοιχώματα του βραστήρα...
ΓΛΙΣΤΡΗΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡ-
ΓΙΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ
Αγοράσατε καινούργια παπού-
τσια; Προσοχή γλιστράνε. Περά-
στε τις σόλες με μία πατάτα (κομ-
μένη στα δύο) πριν τα φορέσετε.