Page 91 - mag_89
P. 91

ευΚολες
                                                                                                                 & ΓΡήΓοΡες

                                                                                                                    ςυνΤΑΓες
















































                                                            Τιραμισού                                                           91 91








                                                                                             με Κahlua






               υλικά                                   Χτυπάμε σε ένα βαθύ μπολ τη σαντιγί με τη ζάχαρη.


               12 μπισκότα σαβουαγιάρ                  Προσθέτουμε το τυρί, απαραίτητα σε θερμοκρασία
                                                       δωματίου και ανακατεύουμε με μια μαρίζ. Σ' ένα
               1 φυτική κρέμα                          βαθύ πιάτο ανακατώνουμε τον δυνατό κρύο καφέ

               1/3 φλ. ζάχαρη καστανή                  μας με το Καλούα ή όποιο ποτό σας αρέσει, και

               1 φλ. τυρί mascarpone                   βουτάμε τα σαβαγιάρ, αφού τα κόψουμε στη μέση.

               σε θερμοκρασία δωματίου                 Παίρνουμε 4 όμορφα ποτήρια ή βάζα και τοποθετούμε
               1 φλ. κρύο δυνατό καφέ                  το μισό μας σαβουαγιάρ μέσα, από πάνω ρίχνουμε

               6 κ.γλ. Kahlua                          την κρέμα μας και συνεχίζουμε με σαβουαγιάρ και
                                                       κρέμα. Μέχρι να τα γεμίσουμε όλα. Τελειώνουμε
               τριμμένη κουβερτούρα                    με κρέμα και γαρνίρουμε με την τριμμένη σκούρα

               για γαρνίρισμα                          κουβερτούρα.

                                                       Ανάλογα με το μέγεθος του ποτηριού κανονίζετε και
                                                       την ποσότητα.
   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96